🔶شهری شدن زنان در ایران معاصر🔶
2025-01-31انتخابات، پاره ای از هویت مدرن
2025-02-01📝 یادداشت دکتر نعمت الله فاضلی با عنوان
🔶 گفتگوی فکری: راه تحقق جامعه وفرهنگ 🔶
🔹 به مناسبت نوروز ۱۳۹۶🔹
🌸 سال ۱۳۹۵ به پایان رسید، سالی که برای من سراسر”سال گفت گو” بود، “گفت گویی فکری و فرهنگی” که به کمک و با مشارکت و مُصاحِبت تعداد پُرشمار “هم زبانان”، “هم اندیشان” و “هم دلان” گوناگون از طریق”فناوری های گفت گویی” مانند تلگرام یا همایش های دانشگاهی و کلاس های درس انجام شد.
🌸 اکنون سالی جدید شروع شد، فرصت و امیدی جدید برای گفت گویی تازه تر، غنی تر، پربارتر، سازنده تر، بیش تر، و بودن و زیستن در “جهانِ گفت گوییِ” انسانی تر.
🌸 سال نو را به همه آنها که در “زندگی کلمات” زندگی را می سازند و تجربه می کنند، و همراه با ما از طُرق مختلف مانند این کانال در این “موقعیت گفت گویی” با هم مُصاحِبت و مُباحثه دارند، صمیمانه تبریک می گویم و امیدوارم بتوانم در سال جدید مانند گذشته همچنان در این “گفت گوی جمعی” شریک شما هم زبانانِ هم دل باشم و “فرصت هم اندیشی” و “مفاهمه جمعی” را از دست ندهم.
🌸 صمیمانه از تمام کسانی که تاکنون همراه ما در این”کانال گفت گو” بوده اند تشکر می کنم. من و مدیران این کانال با شوق این که انسان های “گفت گوگر” و “گفت گوساز” پُرشماری در جامعه ما هستند که در “گفت گوهای فرهنگی” مشارکت و مصاحبت اصیل می کنند، می نویسیم و می اندیشیم و فعالیت های مان را از طریق این کانال و سایت فرهنگشناسی و کانال آپارات منتشر می کنیم. واقعا اگر شما و شوق گفت گوی با شما نبود، ما هم اکنون اینجا نبودیم.
🌸 همچنین از جناب آقای احمد علی باقری و همسر ایشان سرکار خانم ضیاچی که مدیریت این کانال گفت گو را بر عهده دارند و زمان زیادی برای مدیریت و برنامه های این کانال صرف می کنند، صمیمانه تقدیر و تشکر می کنم. زبانم واقعا ناتوان است از این که چگونه از این عزیزانم سپاسگزاری کنم. شما خوانندگان و مخاطبان این کانال بهتر می دانید و مشاهده می کنید چطور این عزیزان همه مطالب کانال را منظم، پیوسته، دقیق و با کیفیت تهیه و تقدیم همگان می کنند. لازم است به این نکته اشاره کنم که آقای باقری و خانم ضیاچی تنها با هدف کمک به گسترش و ارتقاء “فرهنگ گفت گو” در جامعه ایران در اینجا داوطلبانه و عاشقانه فعالیت می کنند و نه کاسبانه و کاسبکارانه. مزد آنها همین رشد”عطش گفت گویی” و مشارکت در “زندگی فرهنگی”جامعه است.
🌸 گمان می کنم راه اصلاح و بهبود زندگی فردی ما این هست که همه برای اصلاح جامعه و بهبود وضعیت نهادها و ساختارهای اجتماعی تلاش کنیم، و راه بهبود این نهادها و ساختارها هم با گفت گو شروع می شود؛ و چیزی که این گفت گو را موثر و مفید می سازد، مشارکت جمعی و آزاد و داوطلبانه در این گفت گوهاست. براساس این دیدگاه هست که همه ما اکنون از راه های مختلف ارتباطی تلاش می کنیم تا “موقعیت های گفت گویی” در جامعه را افزایش و ارتقاء دهیم. هر جامعه ای آن گاه زوال حتمی خود را تجربه می کند که امکان “گفت گوی جمعی” را محدود سازد.